Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dretx 11 sorunu
Dretx 11 hatası alıyorum oyun kanıyor Böyle bı sorun ile karşılaştım yardımcı olur musunuz
Bul
Yanıtla
Selam dostum directx 11 güncelledinmi ? directx 12 yükleyebilirsin istersen
hatanın ekran görüntüsü varsa buraya atarsan daha net bilgi verebiliriz.
Mustafa Kemal ATATÜRK 
Yanıtla
(02-27-2026, 12:42 PM)Atabey Yazdı: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.Dretx 11 hatası alıyorum oyun kanıyor Böyle bı sorun ile karşılaştım yardımcı olur musunuz

Bu videodakileri uygula düzelir hocam
[Video: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.]
Bul
Yanıtla
(02-27-2026, 12:52 PM)eLeman Yazdı: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.
(02-27-2026, 12:42 PM)Atabey Yazdı: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.Dretx 11 hatası alıyorum oyun kanıyor Böyle bı sorun ile karşılaştım yardımcı olur musunuz

[Video: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.]

(02-27-2026, 12:45 PM)Murat Yazdı: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.Selam dostum directx 11 güncelledinmi ? directx 12 yükleyebilirsin istersen

Ek Dosyalar Küçük Resim(ler)

Bul
Yanıtla
(03-08-2026, 02:15 PM)cafo Yazdı: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.
(02-27-2026, 12:52 PM)eLeman Yazdı: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.

(02-27-2026, 12:45 PM)Murat Yazdı: Link, video ve görselleri görüntüleyebilmek için sitemize üye olmanız veya giriş yapmanız gerekmektedir.Selam dostum directx 11 güncelledinmi ? directx 12 yükleyebilirsin istersen

directx 11 ile alakalı bir hata görünmüyor ama siz oyunu açarken launcher de  directx 12 seçip açmayı deneyin.
Mustafa Kemal ATATÜRK 
Yanıtla
ekran görüntüsü malesef bu

Ek Dosyalar Küçük Resim(ler)

Bul
Yanıtla
Selam dostum açılırken launcher de directx 12 seçip denedinmi ?
Mustafa Kemal ATATÜRK 
Yanıtla
evet tüm yolları denedim
bu oyunu oynamak bana nasıp olmayacak :S
Bul
Yanıtla
bence bilgisaayrında bir problem var windows 11 mi kullanıyorsun ?
Mustafa Kemal ATATÜRK 
Yanıtla

Muhtemelen İlgili Konular…
Konu Yazar Yanıtlar Okunma Son Gönderi
  Epitome Game FPS Sorunu Nasıl Düzeltilir? (Kesin Çözüm Rehberi) Murat 0 70 02-22-2026, 10:34 AM
Son Gönderi: Murat

Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)