Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tanışma ve Merak Edilen Sorular Üzerine
Merhaba, bu konuyu tanışmak ve benim gibi foruma yeni katılan arkadaşların da sorabileceği genel sorular için açmak istedim. 
1: Oyun resmi olarak oyunculara ne zaman açılacağını tam olarak çözemedik. Takvimde yıl sonu yazıyor kickstarter üzerinde de 28 şubat gibi bir tarih gördük. Acaba tam olarak oyuna erişim ne zaman mümkün olucak?
2: Başka bir forum üzerinde bu forumun tanıtım konusunda foruma katılarak beta sürecine dahil olabileceğimiz yazıyordu. Böyle birşey mümkün mü oyunun beta sürecine herhangi bir ücret vermeden biz de katılabilir miyiz? 
3: Kickstarter dışında oyuna erişim sağlayabilmemizin bir yolu var mı? Örneğin forumun aktif kullanılması gibi Smile
4: Beta sürecinin oyunun açılışında herhangi bir artısı olucak mı? En azından temsili pek bir özelliği olmayan hatıra bir kostüm gibi. Smile 
5: Oyun dışı ticarete müsade edilicek mi veya bu ticaret için oyunun kendi legal satış sitesi oluşturulucak mı? 

Benim ilk aklıma gelen sorular bunlar oldu. Soruları tek bir konu da toplamak yeni katılan arkadaşlara da faydalı olacağından isterseniz siz de sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz.
Bul
Yanıtla
Selam
1. soru tam net tarih belli değil şuanda oyunda çok eksikler var bu eksikler çok hızlı şekilde çözülüyor ekip baya hızlı
2. bu forum üzerinden beta sürecine katılma mümkün değil forum üzerinden nasıl katılacağı yazmakta
3. Kickstarter dılşında erişim yok bağışla beta sürecine katılmak mümkün Discord üzerinden kodla hesap aktif ediliyor detaylı bilgi Frodumda var
4. soru beta sürecine katılanların artısı olacak deniyor
5. diğer oyunlar gibi kendi mağazası olacak ama oyun dışı ticaret benim görüşüm mutlaka olacaktır
Mustafa Kemal ATATÜRK 
Yanıtla
Teşekkür ederim hocam <3
Bul
Yanıtla

Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)